GUESTBOOK

Feel free to leave a message or a comment - do you want an answer, please leave your mail adress and I will get back to you ;)

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Cita Bundgaard Nielsen, d. 20-10-2018
Hej

jeg kan se at det er et stykke tid siden, at der er tilføjet ny på denne siden. Men hvis du læser dette er jeg interesseret i en glathåret Kromfohrlænder. Vil du sende en besked til min mail.
E-mail:
Skrevet af Kelvin Wood, d. 26-07-2018
Har du brug for finansiering * Erhvervslån * Personlige lån uden stress og hurtig godkendelse? Vi tilbyder lån til lav rente, for mere information kontakt os via email: kw007042@gmail.com
E-mail:
Skrevet af Olivier Alexander, d. 09-07-2018
Hej

Har du brug for et lån til eget formål eller til din virksomheds behov? Her er gode nyheder for dig. Du er på det rigtige sted. Vi har kapacitet til at yde forretnings- og personlige lån / lån til virksomheder og enkeltpersoner til en rente på 3%.

E-mail: avantcworld@gmail.com

Olivier Alexander
whatsapp +1 409 600 9050

Få dagens overkommelige lån
garanteret lånetilbud
E-mail:
Skrevet af Derek Douglas, d. 23-04-2018
hej,

Ansøg om et hurtigt og nemt lån til 3% af kontaktoplysningerne os hos; easyloanfirm2020@gmail.com

Hilsen.
Hr. Derek douglas
easyloanfirm2020@gmail.com


3% praktisk lånetilbud
E-mail:
Skrevet af Lone Vie, d. 08-09-2017
Hej ved i om det er muligt at møde en glathåret kromfohrlænder. Da vi overvejer at denne race kunne passe godt til os, vi har haft en cavalier i 12 år. Hilsen Lone
E-mail:
Skrevet af Susanna Larsen, d. 24-02-2017
Hej, Jeg er også en af de meget interesserede i glathårede kromier. Og vil også meget gerne høre om du kan anbefale hvor man kan lede efter nogle?
Jeg har stor interesse for agility og mindst en af forældrene må meget gerne have vist evner i den retning.
Venlig hilsen
Susanna
E-mail:
Skrevet af Katrine, d. 05-02-2017
Hej. Vi er en meget hundeglad familie på udkig efter en eller to kromihvalpe, og meget gerne de glathårede. Men de synes umulige at opstøve. Så ville høre dig om du ved hvor man skal lede. Gør ikke noget hvis det er i Tyskland eller Sverige. Hilse Katrine
E-mail:
Skrevet af birgitrr, d. 23-10-2016
Hej.
Jeg er meget interesserer i en glathåret kromien. Også meget gerne en voksen hund. Håber virkelig du kan hjælp, da jeg syntes det er en fantastisk hunderace og som vil passe perfekt til vores aktive familieliv.
E-mail:
Skrevet af Astrid , d. 18-09-2016
Hej Ulla :-)
Vi snakkede med dig i dag til DKK udstillingen i Ballerup om glathårede kromier, og vi fik dit kort :-)
Vi er blevet rigtig hooked på kromierne og at de vil passe godt til vores liv. Vi vil være super glade for, hvis du vil kontakte os via nedenstående e-mail så vi kan høre og lære mere :-D

De bedste hilsner fra Albert og Astrid :-)
E-mail:
Skrevet af Line, d. 21-06-2016
Hej :)

Jeg leder efter en god kromfohrländer opdrætter, der avler den glat hårede type, og kan se at du er så heldig at have to :)

Vil derfor høre, om du evt kan anbefale en god opdrætter? Vi kører også gerne til andre lande, for at få en sund lille hvalp, så selvom Danmark er at foretrække, er det ikke et krav :)

Håber at høre fra dig,
Hilsen Line
E-mail:
Skrevet af Helle Ancher Munch, d. 30-04-2016
Hej Ulla,
Tillykke med placeringen her til formiddag i Roskilde. Det var en fornøjelse at tale med dig idag.
Som vi talte om, vil jeg gerne sættes i forbindelse med Majbritt, da vi gerne vil skrives op til en glathåret hvalp og derfor håber på din hjælp.
Mange hilsner Helle
E-mail:
Skrevet af Ulrike Endres, d. 27-04-2016
Hello Ulla,

I´m Ulrike Endres with Alisar. Thanks for the nice wishes on our homepage.
I know, it´s little long time ago, but I didn´t took the time to contact you earlier, sorry. I first tried to write back directly using the homepage contact, but that didn´t work. And then I was a little afraid talking in englisch, but it work also, I hope.
Birgit told me,that you´re looking for some more puppies to build up a kennel in Danmark. So I´ve agreed to give one to a dansk family
Maybe you already know, that we´ve decided to give Lisa Friborg Möller´s family a pup from us. She told me, that she knows you and Maybritt ,too.
I would be glad, talking to you by mail or phone, if you´d like to.

Many greetings from Bochum
Ulrike and Alisar
E-mail:
Skrevet af Louise Winther Jørgensen, d. 26-04-2016
Hej Ulla
Vi er en familie på 4 (2 voksne og 2 børn) som er på udkig efter en glathåret Kromihvalp - og det er ret svært har jeg erfaret. Så faldt jeg over din hjemmeside og tænkte om du mon ved hvem jeg kan kontakte?
Tusinde tak for din hjælp og jeg glæder mig til at høre fra dig.
De bedste hilsner Louise
E-mail:
Skrevet af Ula Møller, d. 19-03-2016
Hej Ulla !
Jeg er meget interesseret i at eje en tæve fra caius - blev fuldstændig betaget af ham da jeg så ham i Fredericia. Har et ønske om at gå på udstilling med min kommende hvalp. Min interesse er kun i de glathårede kromier. Håber at høre fra snarest.
Venlig hilsen
Ula den 19.3.2016
E-mail:
Skrevet af Fam.Møller, d. 19-02-2016
Hej 😀 Efter at have truffet dig, Caius og de andre Kromi-charmetrolde og -ejere på udstillingen i Fredericia, er vi nu helt overbevist om at det er en Kromi vi gerne vil have. Du var så sød at tilbyde din hjælp med at finde en hvalp, så vi hører rigtig gerne fra dig 😀
E-mail:
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE